Kamp Aleksandra Grčka-Letovanje dece

KAMP ALEKSANDRA

Kamp Aleksandra  se nalazi na obali Egejskog mora na 25 km od  Asprovalte. Kamp je internacionalni i idealan  za letovanje dece. U njemu letuju deca iz cele Evrope. Kapacitet kampa je 500 ležajeva raspoređenih u bungalovima od čvrstog materijala i pločastim krovom u hladovini drveća i okruženi raznobojnim cvećem. U sobama je od 6-12 ležajeva (spratni kreveti) i svaka soba poseduje frižider, umivaonik, tuš kabinu i WC šolju. Hrana u kampu je raznovrsna i deca dobijaju tri obroka (doručak,ručak i večeru) i dve užine.

Kamp Aleksandra je izolovan od naseljenih mesta i pruža potpuni mir   i bezbednost dece. Kamp ima dnevnog i noćnog čuvara. Uređena plaža pored kampa  sa zlatnim peskom i raznobojnim šljunkom poseduje plavu zastavu koja označava da je more izuzetno čisto. Kamp poseduje svoju ambulantu sa dvadesetčetvoročasovnim dežurnim lekarom. Za urgentne slučajeve deca se voze u bolnicu u Kavali. Kamp poseduje 4 košarkaška,2 odbojkaška,1 teniski,1 rukometni i fudbaske terene na kojima se u toku boravka organizuju turniri za decu. Uveče se organizuju takmičenja u plesu i pevanju, karaoke večeri, žurke na plaži, pidžama žurke, pozorišne predstave, šaljive igre…Sve programe vode iskusni animatori. U kampu se nalazi i restoran,bar na plaži,mini market,kafić i kantina.Postoji mogućnost organizacija izleta (Obilazak Soluna,Asprovolate ili Kavale).

Prostor kampa „Aleksandra“ pruža svojim malim gostima sve udobnosti kako bi njihov boravak u njemu bio magičan. Ceo prostor je kao u raju, idealan za letovanje dece,  sa mnogo drveća i cveća, napravljen tako da se deca igraju u bojama prirode. Prostor u kom deca borave obuhvata kućice koje su napravljene sa sistemom zaštite od zemljotresa, kao i poseban krov koji pruža toplotu i zaštitu. Toalet, tuš, kreveti sa udobnim dušecima, ormar, frižider i telefon, predstavljaju elemente koji su tu da zadovolje svakodnevne potrebe dece. Izgrađen u prirodnom okruženju, blizu Halkidikija i Soluna i samo 4 km udaljen od turističkog pojasa i grada Tuzle, u Kavali, Kamp Aleksandra predstavlja jedan fantastičan kamp. Kako prostor, tako i ljudi koji rade sa decom, pružaju toplinu i sigurnost našim malim istraživačima. Program je osmišljen tako da nudi trenutke opuštanja i učenja našim malim prijateljima.

Detaljnije informacije možete dobiti pozivom na broj 019/423-958 i klikom na link u prilogu   https://alexandracamp.gr/sr/

Obaveštenje o radnom vremenu:

Trenutno radno vreme agencije:

Ponedeljak-Petak: 09-14h

Subota/09-13h

Telefon: 019/423-958

Mail: peraturs@mts.rs

 *BUDIMPEŠTA-ADVENT*

10/12.12.2021.

79

Detaljnije informacije: https://www.instagram.com/peraturs/

Vaš Pera Turs!