ZLATIBOR- HOTEL DIJAMANT

Ubrzan život je nešto što sve nas ograničava i jako malo slobodno vremena imamo za prijatelje i porodicu. Evo prave ponude gde ćete u društvu svojih dragih osoba uživati u ovom lepom, opuštajućem ambijentu.

 

U okviru smeštaja možete odabrati apartman sa kuhinjom ili sobu. Hotel se nalazi u samom centru Zlatibora. Po veoma povoljnoj ceni dobijate vrhunsku uslugu, udoban smeštaj, a zlatiborske specijalitete mozete degustirati u restoranu u sklopu samog hotela. Hotel poseduje sopstveni parking, kablovsku televiziju, WiFi i ljubazno osoblje koje će uciniti da se osećate veoma prijatno.

U okviru rekreativne nastave do sada smo ugostili više od 300 škola. Na nedeljnom nivou, stotine dece uživaju u našem kompleksu ali i zanimljivostima, legendama i čarima ovog mesta.

 

Кaпацитет хотела је 125 лежаја,Хотел располаже са 1/2, 1/3 i 1/4 sobama kao i 1/5 i 1/6 дуплекс апартманиа површине од 50 m2 do 68 m2. Свака смештајна јединица поседује ТВЦ,кабловску ТВ,беѕжични интернет.Испред хотела се налази башта и простран паркинг.